Letalski prevoz blaga

Letalski transport je najhitrejši način dostave vašega blaga, dovolite nam, da vam predstavimo našo časovno in ekonomsko ugodno paleto transportnih rešitev. Če želite, da vaše blago na cilj prispe na hiter in učinkovit način, potem je letalski transport zagotovo najboljša izbira.

Število kupcev, ki za prevoz blaga koristi zmožnosti letalskega transporta je iz dneva v dan večji, sploh če upoštevamo ekonomično plat in hitrost. Za vse destinacije na svetu nudimo pester izbor kakovostnih storitev pri uveljavljenih letalskih družbah, kot tudi najhitrejše možnosti za dostavo blaga do končnega naslova.

Opcija kombiniranega prevoza, ki se v letalskem transportu pogosto koristi, je še ena v nizu možnosti, ki jo lahko po konkurenčnih cenah izberete pri podjetju Logistic House d.o.o., pa naj gre za kombinacijo letalskega prevoza z dostavo do vrat ali pa s skladiščenjem blaga v za to primernih in tehnološko dovršenih  skladiščih.

Imamo dolgoletne izkušnje pri prevozu pohištva, predmetov in dokumentov pravnih oseb, diplomatskih pošiljk, sefov, starin, domačih živali, hitro pokvarljivega blaga, umetniških del, časopisov in drugih tiskanih medijev.

Ne glede na vašo lokacijo in izbiro letališča od katerega potuje vaša pošiljka, je naše podjetje za naše stranke dosegljivo 24 ur na dan. Na voljo smo vam vse dni v tednu in tu smo, da izpolnjujemo vaše želje in pričakovanja. Ponosni smo na vsakega novega kupca, ki jo lahko dodamo na naš seznam zadovoljnih strank.

V okviru organizacije letalskega prevoza blaga vam ponujamo naslednje storitve:

  • Prevoz blaga do letališča,
  • pakiranje, nakladanje, razkladanje blaga,
  • dostava blaga z letališča na katerokoli destinacijo,
  • prevoz blaga različnih dimenzij in količin,
  • izvozno / uvozno carinjenje blaga,
  • izdelava kompletne dokumentacije.

Storitve, ki jih ponujamo so kvalitetne in ekonomsko konkurenčne, prepričajte se sami in nam pošljite povpraševanje. Pridobili si bomo vaše ZAUPANJE!

Pošljite nam povpraševanje