O nas

O nas

Podjetje Logistic House d.o.o. je ustanovljeno s strani izkušenih strokovnjakov, ki so na domačem in tujem parketu igrali pomembne vloge v različnih poslih in branžah. Splet okoliščin in izkušnje so pripomogle, da se je podjetje stmoglavo vzpenjalo na lestvici zapanja pri naših strankah in kmalu so potrebe narekovale odpiranje predstavništev v tujini in sklepanje trdnih poslovnih sodelovanj z največjimi svetovnimi transportnimi podjetji. Danes poslujemo v dveh državah in naša vizija ostaja nespremenjena. Vsaka stranka je kralj in nikoli si ne bomo dovolili, da stranke poimenujemo po številkah. Za nas je vsaka pomembna, saj vizija podjetja vidi dolgoročno sodelovanje, trdno partnerstvo z našimi strankami.

Organizacija mednarodnega prevoza tovora zahteva dnevno premagovanje stresnih situacij, tako organizacijskih, kot tudi pravno formalnih.

Ključna zadeva za uspešno premagovanje transportnih izzivov je ZAUPANJE med lastnikom pošiljke in podjetjem, ki je odgovorno za dostavo.

Praksa kaže, da neposredni izvajalci prevoza tovora (lastniki prevoznih sredstev) nemalokrat, zaradi osebnih interesov, zlorabijo zaupanje stranke in za opravljene storitve zaračunajo neprimerno visoke vsote denarja.

To še posebej velja v času gospodarske krize, ko lahko cena prevoza tovora neposredno vpliva na možnost realizacije posla.

Zato smo zgradili LOGISTIC HOUSE d.o.o. V vašem imenu organiziramo vse vrste mednarodnega prevoza tovora, v najboljšem možnem razmerju med kvaliteto in ceno storitve in s pravnim jamstvom za dostavo pošiljke.

Sodelujemo izključno z zaupanja vrednimi zastopniki in lastniki transportnih sredstev, s katerimi se pogajamo in trudimo doseči najbolj konkurenčno ceno na trgu.

Zavedamo se dejstva, da je najboljša reklama zadovoljna stranka.

Vaša pošiljka je na pravem mestu, ob pravem času in po konkurenčni ceni. VSAKIČ!

Pišite nam in nam dajte priložnost, da pridobimo vaše zaupanje.