Železniški prevoz blaga

Železniški prevoz blaga je en od najbolj ekonomičnih vrst prevoza. V kolikor ste se odločili za transport vašega blaga preko tirov, vam nudimo vrsto ekonomičnih in terminsko ugodnih rešitev, v okviru kompletne logistične podpore.

Naše podjetje deluje na področju organizacije transporta v domačem in mednarodnem železniškem prometu. Organizacija železniškega prevoza blaga v večini primerov zahteva sodelovanje z drugimi vrstami prevoza, s ciljem hitrega in učinkovitega prevoza in dostave blaga. Ponujamo vam zanesljiv, učinkovit in kakovosten prevoz blaga od mesta nakladanja do končnega cilja.

V okviru organizacije železniškega transporta vam ponujamo naslednje storitve:

  • Pakiranje, natovarjanje in raztovarjanje blaga,
  • učinkovit in varen prevoz blaga do železniških terminalov in objektov,
  • izdelava in priprava kompletne dokumentacije in dovoljenj,
  • iskanje najbolj ugodne rešitve prevoza z železniškimi operaterji,
  • načrtovanje najkrajše poti za prevoz blaga,
  • najem ustreznega voznega sredstva (vagon),
  • sledenje pošiljki od mesta naklada do mesta razklada.

Niz zadovoljnih strank, ki so koristile naše storitve s področja organizacije železniškega transporta potrjujejo kakovost in ekonomičnost ponujenih storitev podjetja Logistic House d.o.o. Sodelovali smo z nacionalnimi železniškimi operaterji, tako doma, kot v tujini.

Obvladujemo vse postopke železniškega prometa, kot npr. tarife za prevoz, ki urejajo vse zadeve v zvezi s prevozom blaga. Predvsem v smislu tako imenovanih prevoznin, stroškov za dodatne storitve, kot tudi drugih stroškov, povezanih s železniškim prevozom blaga.

Organiziramo prevoz blaga tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Z razvojem železniških tras in izboljšanjem železniških odsekov v Sloveniji, pričakujemo, da se bo vse večje število strank odločilo za železniški tovorni transport.

Storitve tovornega prevoza lahko vključujejo tudi druge vrste transporta, kot npr. cestni promet, zračni promet idr. V kolikor železniški terminal ni končni cilj vašega blaga, smo vam na voljo za organizacijo transporta in logistike na končne destinacije.

Zadovoljstvo naših kupcev je v podjetju Logistic house d.o.o. na prvem mestu.

Storitve, ki jih ponujamo so kvalitetne in ekonomsko konkurenčne, prepričajte se sami in nam pošljite povpraševanje. Pridobili si bomo vaše ZAUPANJE!

Pošljite nam povpraševanje