Kontejnerski prevoz blaga

Glede na dejstvo, da izvoz blaga v tujino konstantno narašča in s tem naraščajo tudi potrebe naših strank, je realno za pričakovati, da za transport svojega blaga vse več uporabljajo kontejnerski prevoz. Znano je, da je ladijski transport en od najbolj ekonomičnih transportov, zato je eno od bolj pomembnih poslanstev našega podjetja, ustvarjanje trdnih poslovnih sodelovanj z različnimi pristanišči po svetu. Da bi zadovoljili vse zahteve in izzive s katerim se dnevno srečujemo pri organizaciji učinkovitega in časovno ugodnega transporta, imamo poslovne odnose s številnimi evropskimi in svetovnimi pristanišči, kot so Koper, Reka, Bar, Constanta, Solun, Hamburg, pristanišči v Gani, Nigeriji, na Kitajskem, Tajvanu, Singapurju, Avstraliji in drugje po svetu.

Možen in celo priporočljiv je multi-modularen prevoz vašega blaga, pri čemer kot opcijo ponujamo kombinacijo kontejnerskega prevoza, cestnega prevoza ali železniškega prevoza, vse z namenom ekonomičnega, časovno učinkovitega in zanesljivega prevoza vašega blaga od naklada do končnega cilja.

Ponujamo vam popolno storitev, v smislu organizacije učinkovitega prevoza vašega blaga na določeno destinacijo. To vključuje tudi storitev nakladanja, pakiranja in razkladanja blaga na končnem naslovu. Strokovnjaki podjetja Logistic House d.o.o. vam 24 ur na dan nudimo vso potrebno logistično podporo. Za vas in v vašem imenu pripravimo in uredimo vso potrebno dokumentacijo in licence za mednarodni prevoz blaga ter prevzamemo odgovornost pri izvajanju vseh carinskih postopkov. Ustrezno načrtujemo in organiziramo najbolj primeren terminski plan transporta in se na splošno trudimo, da je transport stroškovno učinkovit in zanesljiv. Med prevozom vas bomo redno obveščali o gibanju vašega blaga. Naša družba vam ponuja tudi skladiščenje blaga za dogovorjen čas, v za to primernih skladiščih s stalnim video nadzorom.

V skladu z vašimi potrebami je pošiljke možno transportirati v polnih kontejnerjih (FCL) ali na zbirni način transporta (LCL). Zbirni transport blaga se običajno uporablja za prevoz manjših količin blaga iz oddaljenih destinacij. To vsekakor zmanjšuje stroške prevoza, kar lahko močno vpliva na končno ceno blaga.

Za prevoz vašega blaga vam nudimo garancijo in zavarovanje. Za zavarovanje vašega blaga sodelujemo s številnimi zavarovalnicami.

Ko govorimo o organizaciji kontejnerskega transporta, ga v številnih primerih organiziramo po principu »od vrat do vrat«. To pomeni, da bodo naši strokovnjaki vaše blago prevzeli na dogovorjenem naslovu in organizirali učinkovit in hiter prevoz do končne destinacije. V prevoz so zato lahko vključene različne oblike transporta, železniški, cestni, zračni in ladijski transport. Po dostavi blaga v določeno državo, za vas organiziramo tudi prevoz do končnega naslova.

Vrsta blaga nam nikoli ne predstavlja ovire, temveč izziv, kar potrjujejo naši zadovoljni kupci. Že vrsto let skrbimo za prevoz vseh vrst blaga, tako konvencionalnega kot tudi nevarnega blaga, izredni prevoz idr.

Za vse vaše zahteve smo vam na voljo sedem dni na teden. Dolgoletne izkušnje in zadovoljstvo naših strank potrjujejo našo kakovost.

Storitve, ki jih ponujamo so kvalitetne in ekonomsko konkurenčne, prepričajte se sami in nam pošljite povpraševanje. Pridobili si bomo vaše ZAUPANJE!

Pošljite nam povpraševanje