Cestni prevoz blaga

Cestni tovorni promet organiziramo na področju celotne Evrope in širše. Za oddaljene destinacije priporočamo kombinirani tovorni promet, kar v praksi pomeni kombinacijo bodisi z ladijskim, železniškim ali letalskim transportnim sredstvom. Mednarodni cestni prevoz blaga je najpogostejša oblika transporta.

Pri mednarodnem prevozu vašega blaga vam zagotavljamo varnost in garancijo. Trudimo se ugoditi vsem zahtevam naših kupcev, naše storitve pa so vam na voljo vseh sedem dni v tednu.

Direktni prevoz blaga

Za direkten prevoz blaga je značilna visoka kakovost prevoza in zanesljivost dostave od vrat do vrat. Takšna vrsta prevoza je zelo primerna za prevoz majhnih količin blaga na kratkih razdaljah do 200 km.

Kombinirani prevoz blaga

Kombinirani prevoz blaga je namenjen strankam, ki želijo prevažati svoje blago na daljše razdalje in druge celine. Poleg cestnega prevoza blaga, za katerega lahko rečemo, da je glavni del kombiniranega prevoza, vam lahko ponudimo kombiniran prevoz blaga z ladjo, z letalom ali po železnici.

Za vsako povpraševanje naših strank, iščemo več možnosti, da bi dobili najugodnejšo ceno kombiniranega prevoza.

Sestavljeni prevoz blaga

Sestavljeni prevoz blaga lahko realiziramo kot najugodnejšo možnost prevoza blaga na območju Slovenije in držav v regiji. Skupni prevoz blaga je odlična rešitev, v kolikor vaše blago ne zavzema celotnega transportnega sredstva. V tem primeru lahko del praznega prostora na prevoznem sredstvu zakupite in delite prevoz z drugimi strankami. Sestavljeni transport omogoča cenovno ugodno rešitev, kakovost storitve in hitro dostavo.

Dodatne storitve

V okviru cestnega prevoza vam lahko ponudimo dodatne storitve:

  • Pakiranje in zaščita blaga pred poškodbami,
  • zavarovanje blaga za čas transporta,
  • raztovarjanje in natovarjanje blaga,
  • skladiščenje blaga v kateremkoli delu transportnega procesa, za krajše ali daljše obdobje,
  • popolna logistična podpora,
  • organizacija in pridobitev kompletne dokumentacije, v primeru mednarodnega prevoza in špedicije,
  • izdelava celotne carinske dokumentacije.

Vozni park

Naš vozni park je opremljen z visoko kvalitetnimi vozili, z vsemi potrebnimi dovoljenji za domači in mednarodni transport. Naša vozila so opremljena v skladu z razvojem sodobnih tehnologij in zahtevami naših strank. Vsa vozila so opremljena z napravami GPS, ki so nepogrešljivo orodje za spremljanje lokacijskega statusa vašega blaga. Z izkušenim osebjem podjetja Logistic House d.o.o., bomo v vsakem trenutku poskušali izpolniti vse zahteve in želje naših strank.

Poleg znanja, posedujemo tudi razne certifikate, kot npr. ADR, za prevoz nevarnega blaga. V kolikor potrebujete prevoz pokvarljivega blaga ali prevoz drugih proizvodov, ki zahtevajo konstantno temperaturo, vam nudimo prevoz na hladnem, v specializiranih vozilih za dostavo blaga, tako da vaše blago svoj cilj doseže v enakem stanju, kot je bilo na nakladu.

Storitve, ki jih ponujamo so kvalitetne in ekonomsko konkurenčne, prepričajte se sami in nam pošljite povpraševanje. Pridobili si bomo vaše ZAUPANJE!

Pošljite nam povpraševanje