Skladiščenje blaga

Pogosto se dogaja, da stranke v času selitev za svoje stvari potrebujejo posebna skladišča za kratkoročno ali dolgoročno skladiščenje blaga. V kolikor bi želeli koristiti tovrstno storitev, smo vam na voljo 7 dni na teden.

Vsa naša skladišča so moderno opremljena in s stalnim nadzorom, tako, so vam na voljo konstantne informacije o stanju vašega blaga.

Čas skladiščenja blaga je stvar dogovora in časovni okvir nikoli ne more biti ovira za sodelovanje. Naša skladišča so ustrezno opremljena za shranjevanje vseh vrst blaga.

Poleg skladiščenja blaga vam nudimo storitve nakladanja in prevoza blaga do naših skladišč. Pakiranje, označevanje, shranjevanje stvari in stalno spremljanje stanja vašega blaga. Za vas in v vašem imenu uredimo vso potrebno dokumentacijo v primeru, da je potrebno shranjeno blago pripraviti na uvoz / izvoz v tujino. Vaše blago lahko celo zavarujete za celotno bivanje v skladiščih.

Trudimo se izpolniti vse vaše zahteve v zvezi s skladiščenjem lahko pokvarljivega blaga, krhkega blaga, umetnin, starin in podobnega.

Vrsto let izpolnjujemo najvišja pričakovanja naših strank. Naše vodilo je hitra in časovno ter ekonomsko učinkovita storitev, predvsem pa zadovoljna stranka. Upamo, da nam boste dali priložnost, da tudi vas uvrstimo na seznam naših zadovoljnih strank.

Storitve, ki jih ponujamo so kvalitetne in ekonomsko konkurenčne, prepričajte se sami in nam pošljite povpraševanje. Pridobili si bomo vaše ZAUPANJE!

Pošljite nam povpraševanje